Milyen msc-re menjek, melyikre érdemesebb?
Most végzek villamosmérnökként januárban, most tavasszal hanyagolnám az iskolát, de februári jelentkezéssel, ősszel kezdenék levelező msc-t.
Szerintetek melyiket érdemes karrier szempontból megcsinálni?
Műszaki menedzser msc levelező, csak a Szent Istvánon van levelező.
Vagy Pénzügy msc a BGE-n levelezőn. Megcsináltam szabválként a pénzügy és számvitel tárgyakat, szóval megvan a 30 kreditem hogy erre jelentkezhessek.
Vagy esetleg valami más?
Melyiket ajánlanátok?
MBA odébb van sajnos, most szeretnék msc-t.
Köszi előre is!
Én szerintem:
-Első a tapasztalat szerzés
-Közbe mehet a villamos MSC levelezőn
-Majd valami gazdasági-vezetési képzés
(Mérnök gazdász, vezetés-szervezés)
Műmenedzser mester villamosmérnök alapdiplomával teljesen jó, de el kellene dönteni, hogy mi a célod, mi érdekel, mit akarsz vele kezdeni. A pénzügy érdekel? A menedzsment érdekel? A HR érdekel?
Pénzügy MSc indul a Corvinus K karon is, esti formában. Én inkább BCE-re mennék.
Vezetés és Szervezés MSc Corvinuson nem érdekel?
Az ÖLTE nem nagyon hirdet semi értelmeset (vagy nem jót nézek?):
Az MBA az még tényleg odébb van neked, 5-10 év tapasztalat után van értelme.
BME-GTK-t meg ne féltsd, az egész ország legpénzesebb kara, majd megint megveszik a fél Corvinust kilóra oszt cső :D
Az ELTE GTI szakokat a felvire csak jan 31-től rakják fel: [link]
A BME GTK-nak meg annyi, elment az egész oktató kara, akik az üzleti mesterképzéseket csinálták. Most is csak úgy tudják folytatni a képzéseket, hogy külsős oktatóként visszafoglalkoztatják azokat, akik leléptek az ELTE GTI-re. Szépen lassan onnan el fog tűnni az üzleti képzés, amint kifutnak a még meglévő hallgatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!