Történelmet vagy németet lenne érdemesebb párosítanom az olasz nyelvhez (osztatlan tanárképzés)? Melyikre van nagyobb igény a magyar oktatásban?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 19:30
1/4 anonim válasza:
Gondolkodhatsz abban, hogy nyelvvel sokkal több esélyed van elhelyezkedni akar a versenyszférában is, ha a tanári munka nem jön össze. Akkor az olasz-németet mondanám.
Ha a középiskolát nézem, akkor inkább mondanám a töri-olasz szakot (bár nemet-töri meg jobb lenne), hiszen törit mindenhol tanítanak, esetleg van, ahol emelt óraszámban is. Ez az en meglátásom, remelem tudtam segíteni :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem két nyelv minden szempontból előnyösebb: egyrészt ha később ki szeretnél szállni a tanári karrierből, két nyelvvel sokkal könnyebben elhelyezkedsz, másrészt tanítási szempontból is előny, ha két nyelvet viszel. Véleményem szerint amúgy is rengetek töri szakos tanár végez, (jellemzően a magyar/angol/német párossal)ezért választottam én is másik idegennyelvet az olasz mellé. :)
3/4 anonim válasza:
De mindkettőt tanulod a suliban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!