Milyen alkalmassági vizsgára számíthatok a Széchenyi István Egyetem Apáczai karán?
Idén szeretnék felvételizni a Széchenyire gyógypedagógus szakra. Láttam az oldalon, hogy van beszéd és egészségi alkalmassági vizsga. Ezek valójában mit takarnak? Aki volt már, tudna pár szót mondani róla? Mire kell odafigyelni? Mennyire nehéz teljesíteni? Illetve, hogy erről küldenek e majd valamilyen behívót, vagy csak az időpontot kell e figyelni?
Előre is köszönöm! :)
18/L
Uuu.
Ezzel kicsit megijesztettél most,de köszönöm ,hogy leírtad.:)
Remélem sikerülni fog így is!
Sziasztok! Én is ide felvételiztem, igaz levelezőre. Hallottam a rádióban, hogy többen jelentkeztek mint tavaly. Most nagyon elgondolkodtam, hogy kéne egy nyelvvizsgát letenni.
Kedves kérdező! Kaptál már levelet arról, hogy mikor lesz az alkalmassági vizsga a 3 megjelölt napból?
Én is jelentkeztem ide és kíváncsian várom majd a végső ponthatárokat. Tavaly meglehetősen alacsony volt. Ezért szerintem bőven lehet majd reménykedni csajok! :)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a testnevelés órák mennyire kemények? Például van olyan tárgy benne, amit kilehet váltani másra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!