Milyen a humán tagozat az Eötvösben? Esetleg az Apáczaiban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Ez a két iskola tetszik nekem nagyon.ezen belül ennek humán tagozatai.
Akinek személyes tapasztalata van szívesen meghallgatom.
Előre is köszi a válaszokat!
2017. dec. 29. 16:09
1/4 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne!
2018. jan. 1. 20:52
2/4 anonim válasza:
Szia én csak azt tudom h az Apáczain rengeteg tantárgybol lehet emeltet rakni én oda fogok menni mert nagyon jó a kémia biológia oktatás és utána ugye ebből is emeltet lehet rakni és akkor felvesznek a SZIE ÁLLATORVOSTUDOMÁNYI KARÁRA 😍
egyébként mit szeretnél dolgozni?
3/4 anonim válasza:
Én az Apáczaiba jártam. A tanárok nagyon jók, tagozattól függetlenül minden tantárgyat rendesen megtanítanak, a humánról is szinte bárhova tovább lehet menni. Szinte mindenkit első helyre vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!