Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy bírja ki még ezt a 2,5...

Hogy bírja ki még ezt a 2,5 évek suliba?

Figyelt kérdés

Ebben az évben jöttem ide.

Kiközösítenek, le néznek, utálnak, csak mert nem vagyok olyan undog dög mint ők

2018. jan. 2. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kitűztem célokat, amiket el akartam érni. Egy idő után nem foglalkoztam a többiekkel.
2018. jan. 2. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 is jól írja .

Tűzd ki célul , hogy akármi lesz nem adod fel és végig viszed a sulit nekem már csak 1.5 év van hátra eddigi 1.5 évet is így vittem végig . Osztálytársaim na azokat a gyökereket hagyjuk is inkább .

Nekem mindig be jött , hogy ki tűzök egy célt amit véghez viszek pl : tavaj ki tűzten azt , hogy le rakom a jogsit é meg veszem az egyik álom kocsimat ( nem egy nagy durranás , de én imádom ) é tavaj ezt véghez is vittem december 20.-án a jogsim a kezembe volt már és elötte 1 hónappal a kocsim is meg lett . Azaz ki tűztrm 2 elég komoly célt is és mind a kettő sikerült .

Olykor azt érzed , hogy eleged van és nem csinálod tovább , de pont ilyenkor nem szabad fel adni

2018. jan. 3. 06:21
 3/6 anonim válasza:
Járjál el küzdősportolni es verd meg az összeset ha ilyen Köcsögök
2018. jan. 4. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Küzdősporton pont azt tanítják, hogy ne verd meg a népművészeti cserépedényeket, hanem tanulj önkontrollt. Kravmaga az nem sport. Ott tanítanak ilyet: hogy előbb üss, aztán kérdezz és ne félj leverni egy idős nőt sem, mert mindenki az ellenséged, ha fenyeget. De ez nem sport.

És nem hiszem, hogy az agresszív viselkedésével a kérdező pont azt érné el, hogy jóba legyenek vele, vagy normális társaságot találjon magának. Ellenben elviszi egy olyan irányba, ahonnan nehezen fog visszatérni.

Ettől függetlenül a küzdősport valóban segíthet. Akaraterőt, fegyelmet, önbizalmat tanít.

2018. jan. 4. 22:30
 5/6 anonim válasza:
En vagyok a 3 as valaszolo. A lassan 2 eve krav magazok es nem nagyon mernek kotekedni az osztalytarsak mert tudjak hogy kapnak ha beszolnak
2018. jan. 7. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Erre is jó, ha tudják, hogy képes lennél nyakon vágni bárkit 1 másodperc alatt, hogy fel órán át küszködjön a levegő vételével.

Nem kell hozzá nyakon vágni. Elég a biztositék. Ilyen szempontból tényleg jó a Krav Maga.

2018. jan. 7. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!