Mi történe, ha az iskolás gyerekeknek mondjunk 10 éves kor körül üzemlátogatás címszó alatt, ismeret terjesztés néven, kötelező volna megnézni egy hétköznapot a vágóhídon?
Elvittek minket annó nyomdába, a tejtermék-csomagoló üzembe, a kütyü összeszerelő gyárba...
A vágóhidat miért nem merik megmutatni a gyerekeknek?
Nem kampány céllal írtam a kérdést mégcsak vegán sem vagyok.
De ami bosszanthat kedves első az az, hogy vajon mi az agymosás.
Az hogy nekünk húst, tejet, tojást, sajtot kell ennünk (minthogy nincs mégegy faj, amely felnőtt egyede más faj tejét virittyölné, meg az emberiség 75 százaléka laktóz intoleráns) vagy az, hogy az ember növényevő.
Az ember ragadozó ösztöne pontosan nulla.
Az ember nem ragadozó, hanem mindenevő. Ez két külön dolog. Nézd meg az emberszabású majmokat, pl. az orangutánok is megesznek növényt és húst is, mégis nulla bennük a "ragadozó ösztön". Ez nem érv semmire.
Tejterméket sem kell enni. Ha nem akarsz, nem eszel.
"Az ember ragadozó ösztöne pontosan nulla."
A lónak az eres deres méteres... sörényét, azt.
# 3
És az ember az egyetlen faj, aki internetre ír ki hülyeségeket. Na és akkor mi van?
Kíváncsi vagyok mikor kívántad meg bármilyen állat puszta kézzel történő levadászását, puszta fogaiddal történő kivégzését, szétdarabolását kés nélkül, majd nyersen, szőröstül-bőröstül faltad volna fel.
Ugyanis ez volna a húsevő ösztön.
Hányszor is csináltad ezt életedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!