Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jan. 20-án írom a felvételit, de a pontszámom még mindig nem haladta meg a 25 pontot. Minden héten megolodok 1-1 felvételi dolgozatot,sajnos annyira sok a házink, hogy többet nem tudok. Jegyeim 4-5 körül mozognak. Mit tegyek, hogy jobbak legyenek a dolgozataim?

2018. jan. 1. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Naponta csinálj 1 matekot és 1 magyart. Ha 4-5 tanuló vagy,az sem baj,ha 1 hetet hiányzol felvételiig(Ha nem akarsz javítani),és az alatt az 1 hét alatt gyakorolj.Nagyon fontos a vizsgatapasztalat.Annyi tanácsot még tudok,adni,hogy ne feladatkáoszként gondolj az egészre,hanem egy értelmes feladatsorként. Amúgy ez az érzés majd tapasztalattal jön. Nekem Anya azt tanácsolta nemrég,hogy a 10-es feladatot hagyjam a csudába,azt úgyis azoknak csinálják,akik zsenik/elitgimibe akarnak menni. Így több időd lesz a maradék 9-re,a maradék idődben azokat ellenőrizd:)

Remélem tudtam segíteni,ha egyéb kérdésed van,írj priviben ha szeretnél:) Sok sikert kívánok:)

2018. jan. 2. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
25 pont tárgyanként vagy összesen?
2018. jan. 2. 19:05
 3/10 A kérdező kommentje:
A matekom 25 pont a magyarom jobb
2018. jan. 2. 20:11
 4/10 anonim válasza:
Vagy esetleg elsőnek megcsinálod egyedül és a tanárral közösen oldjátok meg. Stresszelsz egyébként mikor írod? (Én is most írom)
2018. jan. 2. 20:20
 5/10 anonim válasza:

Hupsz az kimaradt, hogy utána nézd meg tanárral. De elég, ha a szüleidtōl vagy valakitől megkérdezed (előző vagyok.)

Én is most írom és félektőle bevallom, te/ti is félsz/féltek tőle. Ill azért, ha van időd bőven foglalkozz az utolsóval, mert álltalánosságban azok érnek a legtöbb pontot.

2018. jan. 2. 20:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyedül szoktam írni. Igen néha túlstresszelem magam... Neked hogy megy?
2018. jan. 2. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Az nem olyan rossz. Akkor 60-65 pont körülit írhatsz simán, ha a magyar jobban megy próbáld azt minél többre kihozni. Persze attól függ hová készálsz, de olyan 60-65 ponttal már egész jó sulikba be lehet jutni.
2018. jan. 2. 22:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen de nem mindig sikerül a magyar sem olyan jól. Pl. A 2008-9...
2018. jan. 4. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem baj, írj be olyan gimit is a sorrendbe, ahová ennyi pont is elég lehet. Előre persze írj jobbakat.Gyakorolj még addig szorgalmasan, de hidd el, ha kevesebbet írsz sincs semmi baj.
2018. jan. 4. 23:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a biztatást
2018. jan. 8. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!