Szerintetek mit tegyek?
Naponta csinálj 1 matekot és 1 magyart. Ha 4-5 tanuló vagy,az sem baj,ha 1 hetet hiányzol felvételiig(Ha nem akarsz javítani),és az alatt az 1 hét alatt gyakorolj.Nagyon fontos a vizsgatapasztalat.Annyi tanácsot még tudok,adni,hogy ne feladatkáoszként gondolj az egészre,hanem egy értelmes feladatsorként. Amúgy ez az érzés majd tapasztalattal jön. Nekem Anya azt tanácsolta nemrég,hogy a 10-es feladatot hagyjam a csudába,azt úgyis azoknak csinálják,akik zsenik/elitgimibe akarnak menni. Így több időd lesz a maradék 9-re,a maradék idődben azokat ellenőrizd:)
Remélem tudtam segíteni,ha egyéb kérdésed van,írj priviben ha szeretnél:) Sok sikert kívánok:)
Hupsz az kimaradt, hogy utána nézd meg tanárral. De elég, ha a szüleidtōl vagy valakitől megkérdezed (előző vagyok.)
Én is most írom és félektőle bevallom, te/ti is félsz/féltek tőle. Ill azért, ha van időd bőven foglalkozz az utolsóval, mert álltalánosságban azok érnek a legtöbb pontot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!