Debreceni Egyetem programtervező informatikus szak, tapasztalatok, vélemény, mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Elkezdtem már a programozást tanulni, emelt matekot az első félév előtti nyáron kezdem átnézni, eddig csak közép szintet tanultam.
Így mennyire lesz nehéz dolgom, persze minden nap, tanulnék az egyetemen, illetve előtte milyen anyagokat lenne érdemes átnéznem/tanulnom?
2017. dec. 31. 13:20
1/3 anonim válasza:
Elvileg ha a középszinten jól tudod a matekot, akkor azzal is lehet boldogulni, csak többet kell majd tanulnod.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de ha valaki esetleg írna konkrétan erről az egyetemről lévő talasztalatokat, nagyon megköszönném.
2018. jan. 1. 11:43
3/3 anonim válasza:
Meg fogsz halni, ne menj oda! Sok tapasztalom van benne, ha erdekel, irj privatot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!