Matek tanárnőnk buktat 1.9-re! Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Alapjában is nagyon szemét az a nő...2010. jún. 3. 19:33
2/16 anonim válasza:
Akkor szemét a tanár, ha osztály is szemét, vagy az adott tanuló már bocs. Ha meg tényleg nem te/ti vagytok a hibásak, akkor szólj az ofőnek, hogy tegyen valamit.
3/16 anonim válasza:
hát vannak ilyen genyó tanárok, viszont jogában áll megbuktatni 1,9-es átlagra. Lehet hogy te úgy látod hogy az már majdnem 2-es, viszont ő azt is beleszámítja hogy te mennyit dolgozol az óráján vagy igyekszel-e jobb lenni.
18/L
4/16 anonim válasza:
Nálunk 1,6ra már megadták a kettest és 1,3nál vagy 1,5nél felelhettünk a kettesért(attól függ milyen kedve volt). Nem szerettem a matekot mindig ugy éreztem, hogy szemét a tanár mert mindig 1es 2est kaptam. De felelésnél nagyon rendes volt, segített. Kicsit gyakorolhatnál és mindenképpen beszélj vele, hogy legalább had próbáljátok meg a felelést vagy a röpdolgozatot. Szorítok!
5/16 anonim válasza:
Nekünk a töritanárunk buktat 1.9-re. Azt mondja, hogy a kettes az 2.00-tól kezdődik. A többi jegynél 0.7-től már felfelé kerekít, de a kettesnél nem. Azt mindenki el tudja érni, képeségtől függetlenül. Am sztem igaza is van, mert aki nem tudja ezt az anyagot, hogy akarja azt megtanulni jövőre, ami erre épül?
6/16 anonim válasza:
Bukásra állni matekból normális dolog ? Egész évben nem tanultál most meg a tanár a szemét
7/16 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok... ha az osztály 95%-a bukásra áll, akkor nem csak a diák a hibás(és ahol ő tanított-már nyugdíjas- minden más osztályban is kb ez az arány volt)... és ennyit a szemétségről!
9/16 anonim válasza:
Nálunk is úgy volt, hogy egyedül a 2.0 felett adták meg a kettest, minden más egész.5-től lett felkerekítve.
10/16 anonim válasza:
Nálunk is 2.0-ra adtak kettest. Aztán x.4-x.6 között kellett felelni, afölött pedig felfelé kerekített.
Viszont nálunk most az egyetemen 90%-tól van némely vizsgán 2-es :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!