Budapesti József Attila Gimnázium?
Szia! Én most vagyon kilencedikes szerintem nagyon jó a suli és a nyelvoktatás is... a hangulat nálunk jó de ez az osztály közösségtől függ
Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan
Őszinte leszek veled, szerintem a nyelvoktatás a béka segge alatt van, már bocsánat. :D
Végzősök vagyunk, mindenki 2 nyelvet tanul az osztályban, angol és egy újonnan választott. SENKI nem tud megszólalni a második nyelven, de már nem is erőltetik a tanárok se, mert tudják, hogy hamar lemondtunk az egészről. Helyette elmegyünk sütizni, vagy hazaengednek minket a p...
Ettől függetlenül jó a közeg, meg nagyon jók a programok is, de azért bőven vannak olyan tanárok is, akik arcra osztályoznak ;)
Nyert ügyed van, ha nem tanult a Jóskában korábban a nővéred/bátyád, akkor tiszta lappal indulsz.
Sok sikert!
9es, nekem odajárt a nővérem (én meg idén végeztem) és nem éreztem azt, hogy máshogy kezeltek volna, csak azért, mert ő is odajárt, (Pedig eléggé sokan tudták, hogy testvérek vagyunk, sőt van ott volt tanár is, aki a rokonom volt (nem, nem miatta vettek fel) és egyáltalán nem ért megkülönböztetés, és csak egyszer kérdezték meg, hogy a nővérem a rokonom-e. (De persze ez csak egy példa, lehet hogy te máshogy tapasztaltad.) A második nyelv pedig tanár függő, de igen, 12.ben ha nem érettségizel vagy nyelvvizsgázol belőle, akkor elengednek, ami valljuk be az érettségi előtt pár hónappal eléggé hasznos tud lenni.
Oké, tudom, hogy nem mostani kérdés, és már nem releváns, csak szerettem volna ezt leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!