Budapesti József Attila ginmázium vélemény?
Szia!
Én most vagyok végzős a Jóskában. Hihetetlenül imádom ezt az iskolát, nagyon szomorú vagyok, amiert lassan el kell majd ballagnom innen. Rengeteg felejthetetlen pillanatot okozott nekem, kezdve a gólytábortól (ami nem a szivatásról szólt, hanem a közösségformálásról), a JAG napokon keresztül (teremfestés,programok) egészen az állófogadásig, és meg sorolhatnám.
A legtöbb tanár nagyon jól tanít, én szerencsére megkaptam a szerintem legjobb tanárok nagyját, így ezzel is pozitív tapasztalataim vannak. Természetesen mindenhol vannak kivételek,ez itt sincs máshogy. A nyelv oktatás nagyon erős az 5 éves osztályoknál, valahol még anyanyelvű tanár is tanít, azonban a 4 éves osztályoknál én kevésnek tartom a heti3-4 órát idegen nyelvből.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az iskolát, hidd el,nem fogod megbánni, ha idejössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!