Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ápoló OKJ után külföldi munka?

Ápoló OKJ után külföldi munka?

Figyelt kérdés

Van esetleg olyan ismerősötök, aki ilyet csinált? Ha jól tudom nagyon keresettek külföldön az egészségügyi szakemberek és jobban is megfizetik őket mint itthon.

Ha esetleg tudnátok bért is írni, azt megköszönném. Vagy hogy mennyire nehéz elvégezni ezt az OKJ képzést. Minden infó érdekelne. :)

2017. dec. 21. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
92%

Ha érdekel a szakma és nem riadsz vissza attól, hogy gyakorlatan.. sőt a legtöbb helyen az elfekvő fog várni(kaki-hányás-kaki-büdös-kaki-halál-halál-halál-kaki), akkor viszonylag könnyű.

Azonban a könnyű is kinek mi.. azért leadják normálisan az anyagot és az esetek 95%-ban úgy tanulod, mintha egyetem lenne(jobb helyeken), miközben nincs rá olyan nagy szükséged a gyakorlatban.

Szóval átlagos tanulóként, ugyanúgy tanulnod kell vagy könnyű megbukni. (Nem kimagyarázos képzés..)

Én utálom a bioszt.. ezért nekem halálos lenne.

Keresik őket, és jobb a fizetés is.

Azonban nyelvtudás nélkül az öregek otthona vagy a nehéz osztályok várnak rád.

A jobb osztályokhoz kell a nyelvtudás is!

2017. dec. 21. 23:52
 2/2 A kérdező kommentje:

A nyelvtudás angolból már megvan. (C1)

Viszont azt vettem észre, hogy talán német nyelvterületen könnyebb lenne vele munkát találni. Szóval lehet, hogy neki kéne állnom a németnek.

2017. dec. 22. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!