Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SOS! Egyetemi beadandó késéssel?

SOS! Egyetemi beadandó késéssel?

Figyelt kérdés
Több, mint egy hete lejárt a beadási határidő. Az összpontszám 15-20%-át teszi ki nagyjából. Egyszerűen nem tudtam befejezni. Így még beadjam vagy az már nagyon nagy tiszteletlenség lenne? Van bármi esély rá, hogy ezt elfogadja a tanár? Légyszíves segítsetek!

2017. dec. 13. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszélsz az adott tanárral? Próbálj meg emberi hangot megütni, hátha szerencséd lesz.
2017. dec. 13. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Még írjatok légyszi! Valakinek hasonló tapasztalat?

Nem tudom mit csináljak. Nem akarok még nagyobb hülyét csinálni magamból, de ha nem kapok rá semmit, rengeteg pontot veszítek.

2017. dec. 13. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ha nem adod be, egyáltalán el sem fogadják, hogy teljesíted a tárgyat. A beadandók kötelezőek szoktak lenni. Lehet, hogy kásedelmesen nem adhatod már be (főleg, hogy már egy hét telt el), lehet, hogy kevesebb pontot adnak érte stb.

A tanárral kell megbeszélned, ő az, aki tud "segíteni" (ha akar)

2017. dec. 14. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Melyik egyetem?

Nálunk általában úgy van, hogy meg van határozva meddig lehet késve leadni (1800 Ft-ért), és ha utána sem adod le, akkor buktad a tárgyat. (Már persze ha kötelező a beadandó.)

Szerintem ha az összpontszám részét képezi, akkor add le, ha csak pluszpont, akkor hagyd.

Biztosan kevésbé tiszteletlen ha késve küldöd el, és szépen megkérdezed, hogy ezt még elfogadja-e, mintha egyáltalán nem foglalkozol vele.

Máskor pedig előre érdeklődj a késés lehetőségeiről. (Gondolom azért már úgy "több, mint egy hete" sejted, hogy nem fogod leadni időben :D )

2017. dec. 14. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Jobb későn mint soha. Ha nem adod be biztos nem lesz mit elfogadni. Írj kísérőlevelet amelyben megértését kéred és indokát adod a késlekedésnek és a befejezetlenségnek. Kérj egy póthatáridőt is ameddig befejezhetnéd. Ha küldesz valamit az erősíti, hogy komolyan gondolod.
2017. dec. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!