SOS! Egyetemi beadandó késéssel?
Még írjatok légyszi! Valakinek hasonló tapasztalat?
Nem tudom mit csináljak. Nem akarok még nagyobb hülyét csinálni magamból, de ha nem kapok rá semmit, rengeteg pontot veszítek.
Lehet, hogy ha nem adod be, egyáltalán el sem fogadják, hogy teljesíted a tárgyat. A beadandók kötelezőek szoktak lenni. Lehet, hogy kásedelmesen nem adhatod már be (főleg, hogy már egy hét telt el), lehet, hogy kevesebb pontot adnak érte stb.
A tanárral kell megbeszélned, ő az, aki tud "segíteni" (ha akar)
Melyik egyetem?
Nálunk általában úgy van, hogy meg van határozva meddig lehet késve leadni (1800 Ft-ért), és ha utána sem adod le, akkor buktad a tárgyat. (Már persze ha kötelező a beadandó.)
Szerintem ha az összpontszám részét képezi, akkor add le, ha csak pluszpont, akkor hagyd.
Biztosan kevésbé tiszteletlen ha késve küldöd el, és szépen megkérdezed, hogy ezt még elfogadja-e, mintha egyáltalán nem foglalkozol vele.
Máskor pedig előre érdeklődj a késés lehetőségeiről. (Gondolom azért már úgy "több, mint egy hete" sejted, hogy nem fogod leadni időben :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!