Visszasorolás állami ösztöndíjra?
Figyelt kérdés
Szeptemberben átsoroltak önköltséges képzésre a tanulmányi átlagom miatt, de most szuper félévet zártam és megvan minden feltétele annak hogy visszavegyenek állami ösztöndíjas képzésre. Az a kérdésem, hogy átsorolási kérelmet csak tanévek elején van lehetőség benyújtani vagy most a vizsgaidőszak végéig is nyújthatok be ilyet?2017. dec. 10. 00:45
11/13 A kérdező kommentje:
Ha nem iratkozok ki, akkor hogyan felvételizzek újra? Én azt hallottam hogy ahhoz először ki kell iratkozni de akkor ha nem vesznek fel bukom a teljes egyetemet.
2017. dec. 18. 15:33
12/13 anonim válasza:
Akkor mindent bele . Tavasszal még fizetősön leszel. Aztán rajtad múlik.
13/13 anonim válasza:
Ne hallgas a pletykákra. Miért kéne kiiratkoznod, hogy újra felvételizz???
Egyáltalán nem kell kiiratkoznod az újra felvételizéshez, majd akkor kell kiiratkoznod ha felvesznek és ha igénybe veszed az új felvételit, de addig nem. Pl. szeptember 02-án beiratkozol, amikor mondjuk a beiratkozás van az adott egyetemen, és szeptember 02-án vagy 03-án meg a Neptun rendszeren egyszerűen kiiratkozol, azaz kéred a régi jogviszonyod megszüntetését. Ennyi. De előtte be kell adnod a korábbi tantárgyaid elfogadtatását (akreditálását) kérelmen. De mivel ugyanott tanultad ezért ez csak adminisztráció, meg némi idő, de ennyit megér a dolog. AZt ennyi, és ott folytatod, ahol abbahagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!