Szerintetek 23 évesen beiratkozni történelem alapszakra nem késő?
Érdekel a történelem, csak nem láttam akkor (érettségi után) értelmét neki. De most mégis gondolkozom rajta.
Sajna kihagytam 2 évet munka miatt, és eléggé megkopott a tudásom. Minden téren.
Vélemények? Vagy érvek s ellenérvek?
Nem késő. Ha nem jártál még egyetemre nem tudod , de sokan vannak úgy, hogy nem rögtön gimi után jönnek egyből.
Van aki dolgozik,van aki világot lát, van aki másik szakot kezd el gimi után..Aztán mind kilyukadnak a szakon és pár évvel idősebbek, mint azok, akik a gimiből egyből mentek.
Ebben semmi ciki nincs.
Nekem van olyan csoporttársam, akiről véletlenül tudtam meg, hogy már van egy szakmája is és pár évvel idősebb nálam.
Nem nézi senki, nem fontos, nem ítélnek el stb.
Ezek miatt ne aggódj.
A kérdés legfeljebb az, hogy kell e munka a megélhetésedhez? Ha igen, akkor egyetem mellett hogy tervezed?
Levelezőre mész vagy nappalira?
Ha nappalira és dolgoznál is mellette elég intenzíven, akkor egy kis csúszásra lehet számolni. De nem törvényszerű.
Megoldható a kettő együtt is, nézz utána a levelezőnek és a nappalinak.
Szerintem vállald be, nem vagy elkésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!