Mondanátok véleményt a békéscsabai Andrássy Gimnázium emelt töri szakáról?
Pályaválasztás előtt állok, voltam nyílt napon, beszéltem a tanárokkal, de azért diák szemszögből is érdekelne hogy:
-Milyen ott tanulni, szerettek oda járni?
-Milyen átlaggal vettek fel titeket, és milyen lett a felvételitek?
-Osztályközösség?
-Nyelvoktatás "minősége"?
Leginkább azok válaszára vagyok kíváncsi akik még mindig oda járnak. Előre is köszönöm!
Szia! Én most végzek az eurofakt tagozaton, de van rálátásom a töri szakra is. Csak ajánlani tudom az iskolát, a város legjobbjai között van, lehet, hogy elfogultságból, de a legjobbnak is simán lehet nevezni. A felvételi miatt ne parázz, ha már van egy 4.3-4.5ös átlagod és nagyon nem rontod el a felvételit akkor már be lehet kerülni az iskolába. A B osztályba kicsit nehezebb bekerulni, ha törire akarsz menni akkor benne kell lenned az első 17 töris emberkébe aki oda jelentkezett.
Osztályközösséggel nem lesz bajod.:D
A nyelvoktatás pedig attól függ, hogy melyik osztályba mész, azaz az óraszámtól, de a minőséggel nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!