Mit tehetnék, egy kétségbeesett egyetemista?
3.féléves vagyok és egy tárgyamat 3.tárgyfelvételen csinálom. Új tanárt kaptunk,akinél 80%os bukási arány van,hiába tanulod halálra magad,ugyis lehet hogy megbuktat.
Sajnos nagyon elszúrtam az első 2 félévem,rossz társaságba kerültem.
Rengeteg tárgyam buktam.
Most,3.félévre tértem észhez,kezdem élvezni,amit tanulok,normális társaságba kerültem,sokat tanulok+gyakornoknak is felvesznek egy céghez a szakommal kapcsolatban. De ugye ott vannak az elbukott tárgyak,próbálom behozni a lemaradást.
Csak sajnos ha ez a mostani nem sikerül,az egésznek vége:(
Nagyon kétségbe vagyok esve,megtanultam a leckét.:(
Nem tudom mit tudnék tenni,ha ne siekrül 3.tárgyfelvételre sem. Van dékáni méltányossági,de nem tudom elfogadnák e,ha van legalább még 5 tárgyam,ami ugyan nem 3.tárgyfelvételes,de még eslő,második félévről maradt.
Szerintetek mit tudnék tenni?:(
20L
Köszi!
Ha lehetséges,újrafelvételizés nélkül szeretném megúszni,ha lehet.
Egyrészt,a szüleim megölnek,másrészt kiszámoltam,és csúszás nélkül be tudnám még fejezni,harmadrészt pedig,ez a gyakornoki nagyon jó lehetőség most,és ha megszűnik a jogviszonyom,lőttek az egésznek.
Szerintetek megéri megpróbálni a dékáni méltányosságit ekkora lemaradással,vagy tuti elutasítják?
Akkor legrosszabb esetben kikéred a méltányosságidat. Meg fogják adni, csak elveszted a lehetőséget:S
Nem tudom, mi akkora baj az újrafelvételiben, most szépen beadod a papírokat, a régi pontjaid alapján felvesznek, elismerteted a meglévő tárgyaid és kész. Semmi hátrányt nem szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!