Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem lennék túl idős elkezdeni...

Nem lennék túl idős elkezdeni egy új szakot?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok,és másodéves vagyok egy szakon. (5 évfolyamos gimi+ egy évet cserediák voltam,szóval 2 év plusz)

Nem annyira szeretem a jelenlegi szakom,anno csak azért jelentkeztem,hogy legyek valahol, (nemzetközi tanulmányok) ,semmi érdemlegeset nem tanulok, kb a gimi kitolása ez a szak.

Közben rájöttem,hogy szeretem és érdekel a nemzetközi gazdálkodás.

Szeptembertől el szeretném kezdeni,ettől függetlenül ezt is befejezem,ha már ennyi időt és energiát öltem bele.

23 leszek amikor elkezdtem a másik szakot.

Nem leszek túl idős? Ilyenkor még van értelme elkezdeni?

22N

2017. dec. 1. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Látszik, hogy még 22 évesen sem vagy felnőtt.

Senkit sem érdekel, hogy hány éves vagy.

Nincs olyan, hogy túl idős... akárhány évesen jelentkezhetsz és tanulhatsz.

De komolyan? Szerinted ki fogja megmondani, hogy te nem 20 hanem 22 vagy? ....

S akkor mi van ha 22 vagy? Más jegyet kapsz? Kifognak csúfolni? xD

2017. dec. 1. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy a nemzetközi tanulmányok tanterve milyen tantárgyakat tartalmaz, de biztosan van lehetőség vendéghallgatóként felvenni gazdasági tárgyakat pld. nemzetközi gazdaságtan, pénzügytan stb. és így az alapszak elvégzését követően biztosan meglenne (ha már eleve ezzel a szakkal nincs meg) az a minimum 15 kredit ami a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás közgazdász mesterszakra elég. Igy nem kell 2 alapszakot elvégezni.
2017. dec. 1. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Jaj dehogy leszel idős :) ne aggódj emiatt, senki nem fog kinézni. Azty hogy úgy érzed, hogy el vagy csúszva, azt magadban kell lesakkozni. Van, aki sokkal később vág bele a tanulásba.
2017. dec. 1. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 23 évesen kezdtem el szintén az egyetemet, igaz csak 2 éves képzést, de van 25, 26 éves csoporttársam is.

2017. dec. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!