Mi a véleményetek a Miskolci Egyetem gyógytornász
szakáról?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 21:50
1/7 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is érdekelne.
2010. aug. 26. 20:31
2/7 Dorothy1989 válasza:
Engem is!!!!!!!
2010. dec. 30. 13:00
3/7 anonim válasza:
Úgy tudom, nem ez a legnehezebb a gyógytornász képzések közül az országban, sőt. Persze ott is rendesen megizzadnak szigorlaton, de talán nem peregnek ki úgy az emberek, mint máshonnan.
2011. jan. 9. 13:48
4/7 anonim válasza:
Az előző válaszoló sajnos TÉVED! Nagyon de nagyon szemetek az itteni gyógytornász szakon! Kiszámíthatatlan, rosszindulatú dög a nagy része. Hálistennek van azért kivétel, de nem sok. Én most vagyok 4.éves, de annyira megutáltam az egészet, hogy el sem hiszem. Nem megszerettetni akarják a szakmát, hanem minél jobban megszivatni meg aláásni a lelkesedésed. Van több olyan ember akit negyedjére(!!) húztak meg most januárban az államvizsgán..Aki eljut államvizsgáig, azoknak 1/4-e megbukik(vmeik előző évfolyamon az 1/3-a). Arról nem is beszélve h pl a szóbelin 150tétel van, és némelyik tétel 8-10oldalas. Ezenkívül szakdoga védés, írásbeli és gyakorlati államvizsga is van. Kérdeztem más szakokon tanuló ismerőseimet, még gazdászon is a 150emberből max 2bukott meg...Nem értem miért kell ezt a szívózást csinálni azokkal akik vért-verejtéket izzadva(mert a 4év alatt is kiszórnak ám sok embert évismétlésre!)eljutottak az államvizsgáig..És a célegyenesben jól megbuktatják az embert! Szuánalmas..Mindenkinek azt tudom ajánlani hogy NAGYÍVBEN KERÜLJE EL a miskolci gyógytornász képzést!!! Sok ember került már innen a pszichiátriára, pont az előbb említett folytonos szivatás miatt!
2015. jan. 19. 11:18
5/7 anonim válasza:
Akkor melyik egyetemet ajánljátok ugyanebből a szakból?
2017. aug. 17. 00:00
6/7 anonim válasza:
Tapasztalatból írom, hogy silány a képzés. A tanárok hozzáállása kritikán aluli mind a szakmához mind a diákokhoz. A szakmai tudásuk pedig igen megkérdőjelezhető. Kérdezem én, hogy taníthatnak felsőoktatási intézményben olyan emberek, akinek konkrétan 0 tapasztalata van egy olyan területen, ahol a gyakorlati tudás elengedhetetlen? Kb. 3. évre mindenkinél eljön a pont, hogy nem tudja mit keres itt. És ahogy a csoporttarsaim mondának "ooo, ha ezt hamarabb tudtam volna":D De ha valaki szereti, hogy azt se tudja merre van arccal előre és ha úgy érzi, hogy semmivel nem tud többet, mint mikor elkezdte illetve birja az állandó szivatast és megalázást(legfőképp gyakorlatokon) ahogy a csövön kifér, akkor nyugodtan jelentekezzen.
Én a Pécsi Egyetem, illetve Semmelweis képzését ajánlanám. Csupa jót hallottam róla és az ott végzett hallgatók valóban magas szintű elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek. És nem utáltatták meg velük a szakmát.
2018. nov. 1. 21:19
7/7 anonim válasza:
Tényleg egy nagy kalap rakás a gyógytornász képzés Miskolcon.
A tanárok rosszindulatúak,direkt arra játszik a 80%-uk hogy elvegyék az ember kedvét és megalázzák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!