Tudnatok segiteni nekem a Debreceni Egyetem Orvostudományi Karaval kapcsolatban?
Honnan tudod hogy fel fognak venni? Persze nem baj ha magabiztos vagy, csak azért ezt így kijelenteni..hacsak nincs már most tuti 480 pontod, akkor én ezt így nem mondanám.
Nincs ilyen oldal amúgy, elearningon van fent néhány jegyzet meg egy-két órai anyag.
Én sem értem, hogy mered már decemberben ilyen magabiztosan kijelenteni, hogy akkor szeptembertől kezdesz a DOTE-n, de jól van, legyen. :D
A Sotepedián található ajánlások megfelelőek minden egyetemre.
Amire mindenféleképpen szükséged lesz elsőéves egyetemistaként, az egy komolyabb atlasz (pl. Sobotta, Yokochi), Funkcionális anatómia, Szövettan, minden másból megteszik a jegyzetek.
Viszont ezek a könyvek nem egy-két forintba kerülnek, szerintem felesleges ilyen költségekbe verned magad, amíg nem tudod tényleg biztosan, hogy felvesznek, de ahogy gondolod. Megértem a lelkesedésedet, én is voltam a helyedben, de szerintem várj még, és egyelőre koncentrálj inkább az érettségire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!