Nagy gáz ha most csúszok egyetemen?
Sziasztok
Most vagyok másodéves BME-GTK-n és úgy néz ki, hogy csúszni fogok. Eddig szerencsére nem csúsztam, mert meglett egyből a Matek A1 és A2, illetve a Közgazdaságtan 1 és 2.
Viszont most bejött a vállpü, számvitel, statisztika. Statra épül tárgy, de szerintem ez meglesz 3-asra, számvitelre nem épül semmi, vállpüre viszont épül valami... Jövőhéten 5 zh-m lesz, mert most sűrítettek be mindent. :/ Esküszöm én már annak is örülnék, ha a Stat meglenne, meg a nem számolós tárgyak, a többit meg máskor...
Szerintetek gáz a helyzet?
Most megyek vissza tanulni. :D
Én biomérnöknek tanulok, most vagyok másodéves és én is csúsztam, de még első félévben tavaly. Akkor nagyon kiakadtam, de azóta elfogadtam. Nálunk nagyon sokan csúsznak. Az a ritka, aki nem. Nekem 8 zh-m lesz jövő héten, utolsó héten meg 5. :D Szóval most is megvan a csúszás esélye :D
Szerintem ilyenkor a legfontosabbakra kell csak fókuszálni, amire nem épül semmi azt meg utoljára hagyni és az nem akkora tragédia ha nem lesz meg.
ÉN is ott vagyok, nem fogok csúszni, azonban egyáltalán nem gáz.
Előfordul.. nem leszel vele egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!