SOTE gyogyszereszkari kollegiumba van eselyem igy bekerulni?
Figyelt kérdés
Most fogok felvetelizni, tehat elso eves leszek, igy gondolom nem szamitanak meg az eredmenyek,hisz meg nem lesznek. Nem tudom ez valtozik-e masodik felevben?
Jo anyagikorulmenyu csaladbol jovok,viszont alberletet nem fognak nekem fizetni, ezert marad a kollegium, nem vagyunk hatranyos helyzetuek semmilyen szempontbol.
Kb 80-re lakom a fovarostol, ha a nyugatitol nezzuk, viszont egy zsakfaluban, ahonnan min. 2x kellene atszallnom, hogy egyaltalan Ujpesten legyek, es onnan ugya meg villamos vagy metro. Viszont a menetido "nem hosszu", kb 1ora-1ora 15 perc, ha nem szamitom bele a varakozasi idot, ami szinten nem hosszu, max 20 perc, viszont a 11-es az utolso busz, hiaba jar a vonat fel orankent, es kb olyan 2-3 orankent van busz.
2017. nov. 29. 12:06
1/5 A kérdező kommentje:
Este 11, tehat legkesobb 9-kor mindig mar a nyugatiban kellene lennem, illetve korabban, de inkabb az utolso elotti busszal kellene mennem, mert az utolso nem mindig var be, az meg azt jelenti, hogy legeslegkesobb 8-kor mar a nyugatiban kell lennem.
2017. nov. 29. 12:08
2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg esszeru e bejarni,ha minden kotel szakad ilyen tavolsagbol,ilyen nehezsegu szakra? Egyesektol hallottam, hogy meg este 8-kor is lehetnek orak,nem tudom ez mennyiben igaz.
2017. nov. 29. 12:10
3/5 bensdorp válasza:
Budapesti SOTÉ-s barátaink is laktak a SOTE kollégiumaiban, egyáltalán nem kizáró ok, csak többet kell a helyieknek fizetni (persze az még mindig kevesebb, mint egy albérlet). A Te helyzeted pedig abszolút indokolja a kollégiumi lakhatást, én nem ingáznék, nagyon sok időt vesz el a tanulástól meg az egyetemi élettől. Sok sikert! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves elozo! Koszonom a valaszodat! :)
2017. dec. 2. 16:59
5/5 anonim válasza:
Számítanak a felvételi pontjaid, onnan kapod a koleszos felvételi pontjaid felét. De nem kell félned, felvesznek koleszba ilyen körülményekkel már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!