Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi esélyem van, hogy...

Mennyi esélyem van, hogy bekerüljek a Marek József kollégiumba (Állatorvosi Egyetem)?

Figyelt kérdés
Idén fogok felvételizni oda és jól jönne, ha kollégiumba mehetnék. Dél-Pesten lakom, de olyan okosan van kitalálva a közlekedési rendszer, hogy 1,5 óra eljutni az otthonomtól az iskoláig és mivel az egyetem idejére tervezik a 3-as metró felújítását, ez még több idő lesz. 3 gyerekes családban élek, viszont a szüleim viszonylag jól keresnek, de azt már nem fizetnék, hogy közelebb költözzek a sulihoz. A gödöllői klinika, illetve az üllői Dóra major meg már a világ vége, mert bárhova is akarnék eljutni, ami kocsival még közel lenne, tömegközlekedéssel be kell mennem a belvárosba. A kocsi nem opció, nem tudnánk fenn tartani egyet a számomra. Az egyetem mellett meg nem tudnék annyit dolgozni, hogy fenntarthassak egy albérletet. Szerintetek van esélyem be kerülni? Valaki egy régebbi kommentbe azt írta, hogy bárkit felvesznek, aki jelentkezik. Ez csak a Pesten kívüliekre vonatkozott?

#egyetem #marek józsef kollégium
2017. okt. 9. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, tényleg bárki mehet, szerencsére van elég hely. Meg amúgy Üllőre van külön busz, szóval azt az utazást nem neked kell megoldani.
2017. okt. 15. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért mi van Üllőn?
2018. febr. 19. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Dora major, nagyállatklinika. Majd negyedév környékén kell jarni gyakorlatra
2018. febr. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!