Hogy sikerült a 2010-es érettségi?
Tudom, hogy van egy ehhez hasonló kérdés, de én itt nem a pontokra vagyok kíváncsi ( természetesen azt is leírhatjátok), hanem hogyan vélekedtek róla? Jogosnak érzitek az elért pontszámot? Úgy gondoljátok, megdolgoztatok érte vagy inkább a szerencsének köszönitek, ha jó lett?
És ha rossz? Mennyire érzitek rajta a tanár kezét (szép dolog a javítókulcs, de egyikben-másikban nagy szabadságot kap a tanár is). gondolkodtok-e azon, hogy jövőre újraírjátok valamelyik tárgyat?
Szia!
Hát én egyedül a magyarral nem vagyok megelégedve. Sokkal jobbra számítottam. Nekem nagyon kevés volt rá az idő, és nem jutott idő minden feladatra....így sajnos sok pontot veszítettem. A többivel aránylag meg vagyok elégedve, habár úgy érzem sikerülhetett volna jobban is. Az elért pontszámot jogosnak érzem, hiszen ha ennyire teljesítettem, akkor ennyi. A matekot úgy érzem a szerencsének köszönhetem, soha ne voltam jó belőle...de most sikerült. És nem...nem gondolkozom rajta, hogy újra írjam e...elég volt egyszer végig idegeskedni.
Üdv 18/L
A magyarral én sem vagyok megelégedve, mert szerintem jobb lett, mint ahány pontot kaptam, pedig így is majdnem ötös.
Csak a tanárunk kifejezetten szeret belekötni a dolgokba ( ez valami beteges mánia),és csak azért levont jó néhány pontot, mert ha nincs 1 cm a vessző az í betűn, akkor az pont...
A törimmel vagyok megelégedve, emelten tettem, és nagyon jó lett:) Bár, az elmúlt fél évben keményen tanultam rá, és most boldog vagyok,mert látom, hogy megérte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!