BME-re jó az informatika választott érettségi tárgynak idén (2010/11)?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy elméletileg elfogadják, viszont egy tavaly érettségizett diák mondta, hogy nekik is hezitáltak, hogy elfogadják-e, de végül mégiscsak elfogadták. És azt mondta, hogy aki műszakira megy inkább fizikából érettségizzen, én viszont több százalékot tudnék elérni informatikából. Tehát elfogadják?2010. szept. 3. 15:51
1/2 anonim válasza:
Az építészmérnökin volt a hezitálás, és ott nem fogadták el idén. A többire tudtommal jó, hivatalosan december 15-én derül ki.
Gépészmérnökin pl. viszont tényleg nem sokra mész az info érettségivel.
2/2 anonim válasza:
bme honlapján rajta van, hogy melyik szakra, melyiket fogadják el. Mindegyiken mást. Az infot elfogadják az építőn, építészen nem. Ez is "google a barátod" kategóriás kérdés mellesleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!