Kivancsi vagyok a velemenyetekre, szerintetek ez hogyan mukodik?
Figyelt kérdés
16 eves koromban kiiratkoztam 10 osztalybol ev vege elott 1 honappal. Igen, tudom ez hatalmas felelötlenseg volt es a szüleimet sem hibaztathatom ezert mivel ök kezzel-labbal ellenkeztek de nem ugy tortent ahogy azt ok szerettek volna.. mindegy is ez a mult mar nem erdemes rajta ragodni. Ami a lenyeg,hogy szerencsere meg idoben megjott a "jozan eszem", es a terveim szerint szeretnek Pestre felköltözni es ott folytatni egy erosebb kovetelmenyu gimnaziumot,ahol kivalo oktatasban reszesulnek. Mi ennek pontosan a menete? Mi szukseges hozza hogy a 11. osztalyt tudjam folytatni , es meg az iden becsatlakozni?2017. nov. 16. 22:27
11/11 1112 válasza:
Remélem,meg tudod oldani, viszont van olyan is, ahol tényleg lehet 2 évalatt 4 évet végezni egyszerre estin. És egyébként az is jobb a semminél, az is már valami. Viszont tudom, elég rossz lehet, ha rossz az oktatás valahol, szóval érthető amúgy, hogy nappalit szeretnél; remélem, sikerül és összejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!