Három nagyon rossz félévem volt. Nem bírtam az ideit már. Nem járok be órákra kb.2-3 hete. Nem is akarok zh-zni, sem vizsgázni. A tanulmányi előadónak szerintetek szóljak? Lehet ebből bajom?
Kb. 1,5 éve a rokonaim mondták, mennyire jó ez az egyetem (nem írok sulinevet), az elején nagyon tetszett, csak az 1. félévben kórházi kezelés miatt vidékre kellett költöznöm.
A második félévben túl sok kreditet vettem fel, kb. a felvett tárgyak 50%-a sikerült.. túl sok kredit volt. Lehet nem kellett volna annyit...
Ez a 3. félévem (volt) és már tökre reménytelennek tűnt... Kb. 2-3 hete nem járok be, van több kritikus tárgyam, amivel tisztában is voltam félév elején.
(Háromszori tárgyfelvétel engedélyezett). Ezzel tisztában voltam félév elején: ha nem sikerülnek, akkor vége a hallgatói jogviszonynak.
Megint sok kreditet vettem fel... és tökre reménytelen.
Elkezdtem melózni, (előtte is dolgoztam, de csak alkalmi)
és jobban is tetszik...
1,5 éve még tetszett a képzés, de kb. fél éve egyáltalán nem vágyom mesterdiplomára..
Mármint írtam egy szakdolgozatot, nekem ez elég.. valahogy másfél éve még akartam egy mesterdiplomát is, szülők / rokonok is mondták, hogy kell...
Magánéleti (és egyéb) okok miatt is ez változott...
Már nem vágyom rá. Sőt, annyira tanulni se akarok.
Kihagytam több zh-t is, vizsgázni se fogok (nem is bánom)
Szerintetek be kell, hogy menjek szólni a tanulmányi előadónak erről?
Vagy simán várjam meg a félév végét és akkor kész, vége? Nem lesz ebből ugye semmi bajom?
(nem veszek fel egy vizsgát se. Díjtartozásom nincs a neptun rendszerben. A képzés fizetős, de ezt ugye én buktam el... nem állami volt, egyik félév se. )
A szüleim nem tudnak róla (arról se hogy nemrég elkezdtem melózni) nem is akarok szólni nekik egy ideig...
Elsősorban az érdekelne, hogy az iskoában szóljak-e valakinek (tanulmányi előadó, akárki)
Barátaim ott nagyon nincsenek... nem is vágytam rá. Valahogy nem tartoztam oda.
Másodsorban, szerintetek a szüleimnek mikor szóljak erről?
(támogatnak-> albérlet) nem tudják, hogy elkezdtem melózni.. én akkor szólnék nekik, ha a melóban érzem, hogy sikeres vagyok, hogy ott vagyok már több ideje (pl. 1 hónapja 1,5 hónapja) és érzem hogy jó, hogy fix, hogy menni fog ez hosszútávon..
szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!