Lehet rossz kategória. Minek tanuljak, amihez 3 év kell kb? Mert le is akarok érettségizni, és érettségivel menni ki Mexikóba, ahol találok munkát (Az érettségimmel csak felvesznek)
Beszélek spanyolul, igaz még nem olyan jól, de szerintem addigra simán meglesz a felsőfokúm!:) De a kérdésre válaszoljatok! (Nem baj, ha 4 évet kell tanulni, csak le tudjak érettségizni!)
Miért nem nézik?:( akkor mit kéne tegyek? Kint szeretnék dolgozni majd.
Ezt sajnos nem tudom elhinni! :S ne haragudj..
Én Mexikó szerelmese vagyok, de azt, hogy veszélyes, és alig vannak az utcán ahogy a hírekben írják, és hogy szegénység van ott, nehéz, nagyon nehéz elhinnem!!!!
Sajnálom.
Én ezt megnéztem, és amikor Maite kilépett az utcára - kedvenc színésznőm -, egyáltalán nem látszott veszélyesnek! Nézzétek végig, ha érdekel..
http://www.youtube.com/watch?v=j2W_9oR5ZQk
És mindenképpen ki szeretnék odamenni, ugyanis Telenovella rajongó vagyok, és ott akarok tanulni majd annak. Közbe pedig dolgozom.. Szóval ennyi az egész. Álom --> az minden embernek kéne lennie, amit követnie kell..
Most ezt nem értem!:(
HA ez tenyleg New Yorkban van, nagyon elkeseredtem 😢
Mexikóban tombol a korrupció, hatalmas bűnszervezetek vannak kiépülve, mindennaposak az utcai gyilkosságok, hatalmas nyomornegyedek vannak amelyek fallal vannak leválasztva a gazdag lakóparkoktól.
Nem hiába van hatalmas kerítés a USA Mexikó határon, egyrészről a illegális bevándorlók miatt akik a nyomor elől menekülnek Amerikába és nincs semmi vesztenivalójuk, másrészről pedig a drog csempészet miatt.
A határt külön erre felállított rendőr alakulat védi, több tucat dokumentum film készült már erről.
A Dél-Amerikából származó drog jelentős része Mexikón keresztül kerül USA-ba, ez és az, hogy hatalmas a szegénység elég kemény párosítás.
Biztos hallottál már olyanról, hogy drog kartell stb., ez mind Mexikóban van.
http://www.youtube.com/watch?v=mPEfArQU7tc
Persze Mexikónak is van szép oldala, de teljesen más ott élni és csak elmenni pár napra/hétre nyaralni a tengerpartra és megnézni pár nevezetességet.
Szerintem ne nagyon akarj Mexikóban élni, de még fiatal vagy nyugodtan álmodozz.
Amúgy telenovella egész Latin-Amerikát jellemzi, nem csak Mexikóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!