A szekszárdi Garay János Gimnáziumról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Főleg a 6 osztályos képzés érdekelne,de aki 8. után ment oda,annak is kíváncsi lennék a véleményére,tapasztalataira...Nagyok a követelmények?Tanárokról vélemények?stb.2017. nov. 14. 13:20
2/8 anonim válasza:
Legjobb gimi a világon! Csak a sok irigy szólja le,aki nem került be.
3/8 szabik5 válasza:
Szia hát én nem oda járok de azt hallottam hogy " ri..nc képző" de amugy jó suli csak sok a nagyképű
4/8 anonim válasza:
Ide járok, de hát... ha vissza lehetne menni, akkor ujra átgondolnám. De a közösség egész jó. Első voltam.
5/8 anonim válasza:
Az első válaszolónak full igaza van. Kerüld el, amilyen messzire csak lehet. Az egész iskola korrupt, a tanárok szétszopatnak utolsó napig. Igaz én már három éve odajárni, de egyre romlik a színvonala. :D
6/8 anonim válasza:
Én régebben érettségiztem a Garayban, de örültem, hogy vége lett. Ha újrakezdhetném, sosem mennék oda. Számít milyen családból való vagy, és külön előny, ha a szüleid is ott végeztek, és lehetőleg vmi fejesek. Ez az osztályzásnál is pozitívan befolyásolhat. Én elég szegényes családból való voltam, csak nekem nem volt telefonos elérhetőségem, sem divatos ruháim. A pedigrés osztálytársaim között sem nagyon találtam társaságot. Azután az egyetemen minden pozitív irányba változott, de a gimis 4 évet sosem élném újra, ott kellett volna hagynom az első héten.
8/8 anonim válasza:
Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!