Bonyhádi Petőfi Sándor evangélikus gimnázium, Garay János gimnázium - véleményetek, van esélyem bekerülni valamelyikbe?
Sziasztok. A Petőfit elsőnek, a Garay-it pedig másodiknak szeretném megjelölni. Az átlagom stabil négyes, van pár ötös tantárgyam is.
Van-e esélyem valamelyikbe bejutni egy ilyen átlaggal? (Főleg a Bonyhádi a kérdés) Illetve véleményetek van róluk?
Van. Én a Petőfit nem kedvelem. Majdnem kitűnő tanuló vagyok, de ha fizetnének érte sem jelentkeznék oda.
Nem szimpatikus a suli, a tanárok sem annyira. Nem is az, hogy nehéz, vagy hogy többet követelnek, mint egy gyengébb gimnáziumban, mert nem.
De misére járás, tanszoba, tehát szabadidő nulla. A koleszukról meg inkább ne is beszéljünk..
A Garay az az iskola, ahova csak akkor mennék, ha fizetnének érte:D
Egy fokkal talán jobb, mint a Petőfi, de én szintén nem szeretem.
Maguk a tanárok sem kedvelik, akik ott tanítanak, hát még a diákok?
Valamint ha nem vagy tökéletes, legalábbis nem mutatod ezt, és nem vagy nagyszájú, beképzeld, hanem kicsit visszahúzódóbb, csendesebb, biztos lehetsz benne, hogy kiközösítenek majd a diáktársaid.
Valamint azt még hallottam, hogy a tanárok nem igazán foglalkoznak a diákokkal sem.
Szóval pacsi, nekem sincsen nagyon ötletem, hogy mi legyen:D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!