Sztehlo Gábor 18. kerületi Evangélikus Gimnázium vélemény?
Én oda járok:)
Nagyon szeretem, nagyon jó a közösség, 1-2 tanár kivételével a tanári kar is nagyszerű:)
Nekünk azt mondta az angol tanárnő, hogy 11. végén már előrehozottat fogunk tenni, persze mi az erősebb csoport vagyunk (az angol első nyelvesek között is van kezdő és haladó)...
A vallásról meg annyit, hogy sátánista csaj is jár oda, és 3 féle hittan van: katolikus, evangélikus és református:)
Az előttem írotthoz szeretném hozzá tenni, hogy Vicziánné Salla Ildikó tavaly lett igazgató. Az, hogy abban az évben kik tanítottak, még nem rajta múlott. Én csak most ismertem meg a gimit, nem láttam az előző vezetést, de én pont arról nem hallottam jókat. Azok alapján az iskolának nem volt jó híre.
Az érettségire csak annyit tudok mondani: ha valakinek célja a jó érettségi/továbbtanulás/nyelvvizsga és hajlandó tenni is érte, annak minden esélye megvan a jó eredményekre.
De mivel a jelenlegi vezetéssel ez a második év, ezért nem tudható, hogy négy év alatt mit hoz ki a diákokból. Amit én látok, az lelkesítő.
A lelki élet, az evangélikusság, elsősorban az iskolalelkészen múlik. Sok dolgot lehetne jobban csinálni ezen a téren, de látszik, hogy foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel. A megfontolt, jó döntésekhez/változtatásokhoz idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!