Móricz Zsigmond, Szent László, Színyei, Teleki Blanka, Vörösmarty, illetve a 2. Rákóci Ferenc Gimikről valaki valamit?
Hali!
A Lászlóba járok Biosz-kémiára és most vagyok 0.-os, és imádom!!!
A közösség nagyon jó. A tanárok többsége nagyon kedves és jó fej.
A központim 76 lett a szóbelim és a hozott pontjaim maximálisak lettek.
A gimi nem egy versenyistálló, ha szeretnél mehetsz versenyre,(annak csak örülnek a tanárok) de nem kötelező.
Illetve a tanárok rendesen követelnek, de így is jut időm sportolni, és pihenni is.
Ami miatt ajánlani tudom még , hogy 2 hetente 2 óra kémián kísérlets óra, amin mi diákok csináljuk az adott kísérleteket.
Csak ajánlani tudom! Sok sikert! Egg Lászlós diák :)
Én a 2. Rákócziba vagyok az nyekes osztályba 0.-os. (tudom nem biosz, de másnak jó lehet ez a válasz)
Nagyon ajánlom a sulit, nagyon szép az épület, kulturált. A tanárok akik engem tanítanak nagyon jók.
2 hete volt a nyílt nap.
Én csak ajánlani tudom az iskolát, szerintem meg van az elvárás minden tantárgynál, és egyáltalán nem versenyistálló.
(Én véleményem, és nem járok ide még fél éve se szóval ezt vegyétek figyelembe :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!