ELTE TTK Biológia?
Figyelt kérdés
Erre szeretnék jelentkezni (most harmadikos vagyok). Biológiából emelt szinten szeretnék érettségizni. Átlagom nem rossz (csak a matematika, abból 3-as, 4-es szoktam lenni). Kémiából elég a közép, hogy felvegyenek, vagy ne is próbálkozzak (államilag támogatottra akarok menni)?
Minden tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadok.
2017. nov. 5. 19:52
1/4 A kérdező kommentje:
Lemaradt: van egy angol nyelvvizsgám (TELC, B2).
2017. nov. 5. 20:06
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy elég de ha jól tudom, akkor az első év elején lesz egy felmérő. Ha azon nem érsz el egy bizonyos százalékot, akkor be kell járnod ilyen felkészítő előadásokra
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, örömmel olvastam válaszod!
2017. nov. 5. 21:45
4/4 anonim válasza:
Sosem fogom megerteni, h egy kutatonak keszulo ember hogy nem tud eljutni a felvi.hu-ig, ahol minden kerdesere valaszt kap. De meg ezen az oldalon is kismillioszor feltettek ezt a kerdest.
Eleg kemiabol a kozep, a tobbit ugyis megtanulod majd ott. Legutobb 338 volt a ponthatar, meg egy emelt szintu sem kell, de azt szokas mondani h aki nem tudja azt letenni az inkabb ne akarjon biologus lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!