Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek 2db 3-ast kii...

Szerintetek 2db 3-ast kii tudok javítani 5-re félévig?

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. nov. 5. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha csak az átlagolás alapján vizsgáljuk a kérdést, akkor innentől kezdve kizárólag 5-öst kellene szerezned, és minimum 9 darabot. Ha a témazáróra kapott jegy nálatok két jegynek számít, szerintem akkor sem jöhet össze fizikailag még ennyi jegy, ráadásul az sem lehet más, csak ötös. Így valószínűleg félévre már nem jöhet össze az ötös, de ha kitartó vagy, évvégére még igen.
2017. nov. 6. 11:38
 3/7 A kérdező kommentje:
6 db 5 kéne,de lehet vinni szorgalmit,tehát már szeretem 2 db 5-sr
2017. nov. 6. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
6 db 5-össel átlagod még mindig csak 4,5 lenne, és erre még nem szokták megadni alapból az 5-öst. Ha jófej a tanár, esetleg feleltet az ötösért.
2017. nov. 7. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért írtam a korábbi hozzászólásomban a szükséges 9 db 5-öst, mert akkor lenne az átlagod 4,63 és már nem a tanár mérlegelésén múlna az ötösöd, hanem meg kellene adnia a jegyeid alapján. Ez alatt az átlag alatt még erősen a tanári "mérlegelésen", hozzáálláson múlik a jegyed, és a szubjektívitás miatt soha ne lehetsz biztos, hogy a várakozásaid szerint alakul a jegyed.
2017. nov. 7. 09:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Megadja 4,5-re
2017. nov. 7. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Tavaly valakinek evvegekor 4,3ra adta meg
2017. nov. 7. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!