Lehetnék színész? 14/l
14 éves lány vagyok. Már kiskororm óta szerettem színészkedni ,a szüleim régen csak "Blaha Lujzának" hívtak emiatt. Mostanra bizonytalan vagyok abban ,megvan-e bennem a tehetség ahhoz ,hogy felvegyenek egyáltalán egy erre asszociálódott egyetemre. Nem kell félreérteni ,a színészet és a színház iránti rajongásom máig sem lankadt ,csak egyszerűen félek ,hogy nem vagyok elég jó és tehetséges ,pedig nekem már régóta nagy vágyam színházi színésznek lenni. Dráma szakkörre jártam régen ,de sajnos annyi tanulnivalóm volt ,hogy 2 év után abba kellett hagynom. Félek ,hogy csak egy álomfelhőt kergetek. Magamról annyit ,hogy nagyon szeretek olvasni ,imádom a verseket olvasni/előadni ,tudom ,nem nagyon tartozik ide ,de pl. ,ha a suliban lehet jelentkezni prezi készítésre ,akkor mindig nagyon szívesen jelentkezek ,nem is a készítés ,hanem az előadás örömei végett. Dióhéjban nagyon szeretek sok ember előtt beszélni. Inkább ambivertált személyiségnek vallanám magam. Viszont van egy nagy problémám: nem tudok szépen énekelni. Minden egyetem felvételijénél olvastam ,hogy kötelező néhány dalt előadni. Muszáj énektudás a sikeres felvételhez? Ha ennyire bizonytalan vagyok a színészi képességeimben ,teljesülhet az álmom?
(Mielőtt bárki félreértené ,nem hollywoodi celeb ,vagy sztár ,hanem (Magyarországon) színházi színész akarok lenni ,a hírnév nem különösebben izgat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!