Pécsi ÁOK! Melyik szemeszter a legnehezebb az egyetem alatt?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a negyedik de kíváncsi vagyok több véleményre is.
Köszi.
2017. nov. 1. 19:19
1/2 anonim válasza:
A negyedik bizony. 3 nagy szigorlat is akkor van, köztük az anatómia. A hatodik sem olyan könnyű, mert sok vizsga is van, köztük a patosz szigó, ami anyagmennyiségre nagyon nagy. A hetedik félév könnyű, csak sokaknak unalmas, a nyolcadikban a gyógyszertan szigó a mumus. Én mindezeken túlesve továbbra is azt mondom, hogy a negyedik félév, és hogy az anatómia a legnehezebb szigorlat. A lemorzsolódás is ezt mutatja, itt csúsznak meg a legtöbben, akik meg túl vannak rajta, azok általában már nem csúsznak. Nekem harmadév elején a fél csoport idegen volt.
2/2 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy azért negyedéven is sok csúszás lenne, csak a ráépülések rendszere ott már nagyon laza, sok tárgyat meg lehet csinálni később is, csúszás nélkül, mert nem épül rá semmi. A hetedik félévben csak a gyógyszertan 2, a nyolcadikban a gyógyszertan, a sebészet és az igazságügy csúsztató. Az összes többit meg lehet csinálni ötödéven is, ha úgy érzed, van rá időd meg energiád, mert maratoni mumustárgy nincs több. Ez sok embert érint nálunk az évfolyamon, sokaknak vannak negyedéves tárgyai is, és lesz több, mint 10 vizsgájuk a vizsgaidőszakban, mert a gyógyszertanra koncentráltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!