28 kredit kevés?
Sziasztok, most vagyok elsőéves az egyetemen és ez az első félévem.
28 kreditet sikerült felvennem elsőre kötelező tárgyakból + ami még ajánlott volt mintatervből, ebből 1 lehet h nem fog sikerülni
Szerintetek kevés? Direkt nem vettem fel még szabadon választhatót, mert úgy gondoltam elsőre elég lesz ez az 5 vizsga, plusz betelt ami érdekel ami maradt meg későn van :S és még inkább szokom a légkört.
Szerintetek bajban leszek később az összkredit szám miatt? 2 félév alatt meglehet a 36? :S
Valamint a másik kérdésem, h később lesznek majd kötelezően válaszható tárgyaim amiből pl 2-t kell kötelezően felvenni. Ebből lehet majd többet felvenni h meglegyen a kreditszámom vagy csak annyit lehet ami "megvan szabva" (csak az van írva 2-t kell választani)
Köszi előre is a válaszokat!
Nekem csak 26 lesz :D :D
Amúgy hogyne lehetne meg a 36 ha két félévre nézed?
Alapból most meglesz a 28-ad, a következő félévben átlagosan még ennyi szokott lenni, vagy több.
köszi a választ :D
hát ezek ilyen elsőéves aggodalmak, plusz 1-2 tárgyról nemtudom elhinni hogy át fogok menni :"D
Hát akkor én meg sem szólalok, 50 kreditem van, plusz 30 a szakmai gyakorlatomra, tehát ha úgy sikerül a félévem ahogy szeretném, haladok 80 kreditet...
A szabadon választhatókból csak annyit ami elő van írva. Ha többet teljesítesz, bár a kredited meglesz, de nem fog számítani.
Ha durva szakon vagy akkor a csúszótárgyakra figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!