21 kreditem van első félévre. Nagyon kevés? (Neptun)
Felvettem minden kötelező tárgyat első félévre, 21 kredit jött ki. Én nagyon kevésnek érzem, a beiratkozáson is elmondták, hogy 30 kredit/félév az ajánlott. Az órarendem is nevetségesen szellős ahhoz képest, hogy több ismerősöm is reggeltől estig bent fog ülni majd az egyetemen már első félévben. Most akkor ki kéne egészítenem a kötelezőket szabadon választható tárgyakkal? És azokat hol találom meg a Neptunban? A kötelező tárgyak mellett csupán egyetlen egy szabadon választható van feltüntetve a listában, tehát ha azt az egyet felveszem se vagyok sokkal előrébb, akkor sincs meg a 30, de még a 25 se (ráadásul nem is akarok olyat tanulni). Elméletileg holnap kezdődik az "intézményi szabadon választható tárgyak" felvétele, de attól még meg kéne tudnom nézni a választási lehetőségeket most is, nem? Ha valaki tudna kicsit segíteni, annak örülnék.
(egyébként Debreceni Egyetem anglisztika szak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!