Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A veszprémi Vetési Albert...

A veszprémi Vetési Albert gimnáziumba szeretnék menni továbtanulni. Szerintetek felvesznek?

Figyelt kérdés
Na szóval nagyrészt 5 ös tanuló vagyok szóval a vitt pontokkal nincs különösebb baj 2 pontot fogok veszteni ha minden igaz.A matek felvételit mikor gyakoroltam egész jól ment 38 pont lett az egyik a másik 35 a magyar egy picit jobb lett 44 és 43 pontos lett. És a biosz szóbelire is elkezdtem már gőzerővel tanulni.Szerintetek felvesznek? Ja meg még annyi hogy biosz szóbelin mire lehet számítani?Van valaki aki ugyan ide szeretne jönni osztálytárs? :D Előre is köszi a válaszokat. :) 13/f

2017. okt. 28. 20:59
 1/4 anonim válasza:
Az osztálytársam is (aki egyben a kiszemeltem is :D ) a Vetésibe akar menni, nagyjából négyes tanuló, tehát a vitt pontjai kevesebbek a tieidnél, ugyanúgy fog biosz szóbelizni, valami előkészítő van is a Vetésiben asszem amire jár. Nem tudom hogy milyen próbafelvételit írt, de szerintem próbalj 40 pont fölött írni matekból és magyarból is, szerintem az elég. Énmagam a Lovassyba készülök, maximum vitt pontra számítok, a felvételiket 45 pont körülire saccolom, talán lesz esélyem bekerülni így. Ezt csak azért mondom hogy tudj mihez viszonyítani :) Járj előkészítőkre, csinálj néhány próbafelvételit, minél inkább olyan körülmények között amik majd lesznek a valós felvételi írása közben. Gondolok itt arra hogy nyisd ki az ablakot hogy legyen valami zaj, hogy szokjad azt hogy nem full csönd van, számítsd ki hogy mennyi időd van egy feladat megoldására (kb. 4 percet szánj egy feladatra, hogy legyen időd bőven megcsinálni az utolsót. Ne te javítsad, hanem pl. az anyukád, vagy a nagymamád, vagy bárki rajtad kívül. És a legrosszabra készülj, csinálj tehetségkutató feladatsorokat is. Kb. ennyi. Sajnos a biosz szóbeliről nem tudok mit mondani. Sok szerencsét! 14/F
2017. okt. 30. 20:47
 2/4 A kérdező kommentje:

fú köszi ezt a jó kis választ ! igen szerintem menni fog 40 pont körül irnom mert még volt amit nem tanultunk a felvételi feladatokból szóval ennélc sak jobb lehet :D

Sok sikert neked is. Nekem a második helyen a lovassy van de oda nem hinném hogy bekerülök bár ki tudja általános szakra talán :D

2017. okt. 31. 13:24
 3/4 anonim válasza:
a Vetési egy katasztrófa. rossz a felvételi arány is meg minden. pontosan tudom hiszen oda jártam. most balatonfüreden loczys vagyok. a loczy sokkal jobb. a vetésiben folyton idegbajosm mindneki mert túlstresszelnek. és amúgy mellesleg. ide a loczyba jár fél veszprém. vetésibe nincsenek is veszprémiek
2017. okt. 31. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Háát... én hallottam jót is rosszat is de itt van nagyjábol elérhető közelségben normális biosz szak :/ (orvos szeretnék lenni)
2017. okt. 31. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!