Gépész/villamosmérnökök hogy bírtátok a sulit?
Ki hogy bírta az első félévet, vagy az egész szakot.
Főként az elejére vagyok kíváncsi hogy hogy éltétek meg. Nehéz volt? Hogy sikerült túlküzdeni magatokat rajta?
Az első félév? Hűha, 30/15 kredit, főtárgyak nem lettek meg(mechanika-statika, matek 1 és még 2), passzívan feladtam a sulit. Aztán az utána lévő külföldi raktáros munka visszazargatott a padba. Szerintem megérte, most már gépészmérnök vagyok és csinálom a mestert levelezőn de itt megint elkapott a lustaság készülés terén, itt már a féléves tandíjra + utazásra megy minden, nem az ingyenes és kedvező félévek rovására.
Bármelyiken is tanulsz, kitartást kívánok hozzá!
Ugy bírtam / bírom ( még ) h sok áldozatot hoztam. Sokat tanulok, néha ejszakázok, magán élet sajnos nagyon kevés, de én alapból kicsit introvertált, tanulók típus vagyok, szóval eddig emberesen vettem az akadályokat. Bár ez a félév lehet hogy lefog gyúrni .
3. Féléves villamos
Mindenkinek napi 4-5 előadása/gyakorlata van naponta szóval a segítség eléggé ki van zárva így.
Tankörökről nem hallottam hogy lennének.
Én már pár éve végeztem (gépész), de nálunk se voltak tankörök. Illetve voltak, csak annyi hasznuk volt, mint a szűzhártyának, mert mindenki teljesen random vette fel a kurzusait már első félévben is, úgyhogy azt se tudtam, kik a tankörtársaim.
Hogy milyen volt az első félévem? 10 kredites és nagyon szenvedős :D
Eleinte nem nagyon érdekelt az egész, halogattam, lusta voltam, meg is lett az eredménye. Aztán megszerettem a szakmát, már el se tudom képzelni, hogy nagyon mást csináljak. Rengeteg lemondással járt, de megérte befejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!