Nem baj, ha nem megyek el a diplomaosztómra?
Figyelt kérdés
Most februárban lesz, félévvel később végzem. Egyáltalán nem vagyok büszke rá.
Nem tervezek semmit, szüleimet sem óhajtom meghívni, amennyire "támogattak".
Egyedül a nagynéném lesz csalódott, de majd kimagyarázom.
2017. szept. 30. 23:27
1/5 anonim válasza:
Nem. Ha nem mész el, akkor később átveheted, nyilván jóval kisebb csinnadrattával. Egyik ismerősömnek a kezébe nyomták a TO-n, lecseszték, hogy miért nem ment el a hivatalos eseményre, de még ezzel együtt is 10 perc alatt megvolt vele.
2/5 anonim válasza:
Nem baj. Mint ahogy az se, hogy fél évvel később végeztél, minden második diák később végez, nem is csak egy fél évvel. Egy év múlva se lesz már semmi jelentősége, hogy mikor végeztél, csak annak, hogy megvan a diplomád. arra pedig okkal lehetsz büszke!
3/5 anonim válasza:
Nehogy amiatt ne menj el, mert fél évet csusztál. Mert grat a fél évedhez, nálunk például nagyon sok diák végzi el a 3 éves sulit 5 év alatt. Ez ne tartson vissza.
Ha egyébként nem szeretnél elmenni, minden jogod meg van hozzá. Én sem vágyom majd a sajátomra, összehivni a rokonságot, mindenki puszipajtásat játszik.. Valoszinü én sem megyek majd a sajátomra. Attol meg egyenesen rosszul vagyok, mikor valaki a szakdolgozatával, az államvizsgájával majd a diplomaosztojával pozol a közösségi oldalon..
4/5 anonim válasza:
Én 3 évet csúsztam, akik alattam kezdtek egy évvel, azok végeztek akkor mesterképzésen, de én elmentem, mert én büszke voltam rá, holgy elvégeztem, mert k.va nehéz volt
5/5 anonim válasza:
Nem gond, én se mentem a BSc-sre, családom megértette, volt otthon egy családi ebéd, én ennyit kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!