Ma nem megyek suliba. Mit mondjak anyámnak?
A buszom pont 7:00-ra jön amit le akarok késni szándékosan mivel nagyon nincs kedvem suliba menni.. Idén 9.osztályos vagyok.. Az új osztályomból sokan hiányoztak a múlt héten (tudom nem mentség) Igen tudom, hogy új suli meg szokni kell a környezetet.. De egyszerűen fáradt vagyok én nem tudtam se tanulni, se készülni mára mivel 2 dolgozat, meg beszedik a füzetet is amibe meg fogalmazást kellett írni (nincs kész) nem akarok od állítani úgy, hogy nem készültem.. Viszont anyám dolgozik egész nap és mit mondjak neki, miért nem mentem? Én arra gondoltam, hogy lekéstem a buszt.. De ez még mindig nem elég! Ettől csak mérges szokott lenni.. Szóval le késtem a buszom mert.... Segítsetek!
15/L
Az igazat mondd meg: lusta voltál tanulni, nincs kész a fogalmazásod, nem készültél.
Vállald a következményeket!
Ne hazudozz az édesanyádnak, mert legközelebb ő is "lekési a buszt", neked meg nem lesz mit enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!