Van esélyem így bekerülni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy szeretném elkezdeni az orvosi egyetemet, de egyáltalán nem tanultam jól, és most újra le szeretnék érettségizni, de vacilálok hova is menjek, miből is érettségizzek le. Vagy Gyógypedagógiára szeretnék, vagy pedig orvosira. Gyógypedagógiára biztos bekerülnék, de kiskorom óta orvos szeretnék lenni, de nem tudom érdemes e így megpróbálnom (4es voltam bioszból. És érdekel is, de sosem tanultam rá igazán. Kémia szintén...). Előre is köszi a válaszokat és bocsi a hibákért, de telefonról írtam :)2017. szept. 25. 16:33
1/1 anonim válasza:
Az orvosira bekerülni nem lehetetlen. Nem az évvégi jegyek nyomják meg a pontokat, hanem az érettségi eredmény. Ha jól tudom orvosira emelt kémia és biosz kell. Tehát csak rajtad áll. Ha ez az álmod, tegyél érte. Készülj fel a májusi emelt érettségire :-) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!