Középiskolákban szokott lenni általában ingyen wifi amit a diákok használhatnak, vagy többnyire nincs ilyesmi?
Nálunk nem volt, még a tanároknak se, sőt, az igazgatónk azt se engedte, hogy szünetekben telefonozzunk, minden szünetben más-más emeleten "járőrözött", és a telefonozó diákoktól elvette a telefont, amit csak a szülőknek adott át. Tavaly végeztem, szóval kétlem, hogy bármit is változott a helyzet:'D Illetve még a tanárainknak se volt ingyen wifi, egyszer kérdeztük az egyik tanárunktól, akivel jóban voltunk, és ő megmondta őszintén, hogy még ők, tanárok se tudják a wifi jelszót, és azt se tudják, ki használhatja a wifit:'D
Lehet, van olyan középiskola, ahol lazábban kezelik a dolgot, de én nem hallottam még olyan suliról (legalábbis a városunkban biztos nincs szerintem, vagy nem hirdetik), ahol biztosítanának a diákoknak ingyen wifit.
Már nekünk is volt gimiben, pedig 2004-ben végeztem.
Szóval vannak középiskolák, ahol meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!