Mit szóltok hozzá, hogy vannak olyan iskolák, ahol tesiórára fiúknak ugyanúgy kötelező a fekete cicanadrág, mint a lányoknak?
Nem járnék tesiórára az fix . Alapol az előirt tesi madrágot se vettem meg , rleinte volt is belőlle balhé , de meg értették , hogy fekete rövidnardágnak a fekete térdnadrág is megfelel .
Amiatt nem vettem meg és nem is fogom a kötelező tesinadrágnak vallot nadragot meg/fel venni mivel baromira rövid és a bal combom a térdemig tele van műtéti hegekkel és oké nem kell szégyelni , csak a probélma , hogy rá se tudok nézni ezekre a hegekre nem , hogy még mutatni is . Mivel több osztály tesizik egyszerre a tornacsarnokban bőven elég nekem , hogy osztálytátsaim tudnak rolla , hogy mi van . Plusz a rögzitő miatt fel se tudom venni a passzos nardágokat így kössz nem .
17/F
Én már nem vagyok iskolás, de szívesen tesiznék benne szerintem nagyon kényelmes és praktikus, csak biztos volna olyan fiú aki biztos le bu..zna miatta.
Én itthon van hogy hordok cicanadrágot, sőt aludni sokat alszok benne, kényelmes nem gyűrődik egyszerűen jó és szeretem is hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!