GamekillerGame kérdése:
Iskolaváltás. Gimnáziumból szakközépbe?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy gimnáziumba járok de jövő hónapban iskolát szeretnék váltani.Az iskolában kötelező kollégiumba járni és ezért szeretnék elmenni egy másik iskolába. Egy szakközépiskolába szeretnék átmenni. Hogyan lehetséges, mit kell tennem? Valakinek van valami tapasztalata?2017. szept. 9. 14:14
1/3 anonim válasza:
A kiszemelt iskola igazgatóját szülővel felkeresni és megkérdezni, hogy átvenne-e. Ennyi. A többit úgyis elmondják, de egyébként ha átvesznek, akkor adnak egy befogadó nyilatkozatot, amit vissza kell vinni a jelenlegi iskolába.
2/3 anonim válasza:
Igazgatóval kell beszélni hogy van-e erre lehetőség.
Egyébként nem értelek minek akarsz egy alacsonyabb szintű suliba menni. Nyilván amikor felvettek gimibe vagy szóba került hogy jelentkezel akkor tudnod kellett arról hogy bent lakásos az iskola, kellett hogy tudj róla. Most meg nem értem mi ezzel a probléma hogy bent kell laknod? Egyébként keresd fel azt az iskolát ahova átmennél, szüleiddel beszéljetek az igazgatóval és akkor mindent elfog mondani hogy ennek az egésznek mi a módja.
Simán lehet ilyet csinálni hozzánk is jöttek már át erősebb iskolából mert nem bírták azt a tempót.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Tudtam, hogy koleszos leszek de sajnos későn jöttem rá, hogy ez nem nekem való.Meg arra is, hogy nekem elég lesz egy jó szakma is. Köszönöm szépen!
2017. szept. 9. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!