Hogy sikerült a 2010-es kompetencia mérés? Be tudtad fejezni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 17:50
12/18 anonim válasza:
aha persze nekünk a tanárunk írta kis cetlire a megoldásokat:Dés ellenőr bent se volt
13/18 anonim válasza:
Simán befejeztem mindkettőt, igaz néhány kérdésez odaírtam a véleményem, meg rajzolgattam bele stb. :D
pl a függönyöshöz odaírtam hogy ha ugyanolyan az anyaga, akkor miért drágább az egyik? (tudom hogy szélességre és méterre mérték, de azt általában négyzetméterre veszik, és úgy ugyanannyinak kellene lennie...)
14/18 anonim válasza:
Dehogy tudtam. xD A magyarból az egyiket igen, a másikat nem. A matek..huhh arról inkább nem is beszélek... xD
A mateknál egyébként kb feléig, ha eljutottam...én ilyen...túl alapos vagyok... LoL
15/18 anonim válasza:
mikor a tanár szuólt, h 25perc még, akkor már kb 6x átnéztem, és feküdtem a padon mind a 4x
16/18 anonim válasza:
ja és oyan könnyáű volt, h csak írni kelett. semmit nem tanultam, soha nemis szoktam...
17/18 anonim válasza:
8.-os vagyok, szerintem mindkettő nagyon könnyű volt,be tudtam fejezni az összes feladatot! Szerencsére az ofink volt bent, és a magyarban rengeteget segített :D
18/18 anonim válasza:
hihi :D kompetencia mérés... gyerekjáték volt mind amin részt vettem :D és abban az a lényeg hogy megnézzék milyen tanulói vannak a sulinak, és annak függvényében adják a támogatást. csak az volt vele a baj hogy leszívta az ember agyát a végére. higgyétek el az érettségi 10x nehezebb de nem fárasztóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!