Egyetemen hogy van ez az órarend dolog?
Felvettem a tárgyakat, de nem tudom mi van az órarenddel. Most kaptam e-mailt, hogy X tankörnek, ez az óra így meg így lesz. Én azt se tudom mi az a tankör. Ráadás, hogy azt se tudom melyik tankörben vagyok. Megmondják ezt, vagy nekem kell kisakkozni, hogy mi van?
Gondolom a tankörhöz passzolna az órarend, mert az órarendes weboldalon egy legördülő menüből lehet választani és az alapján hozza be az órarendet.
Tehát K-54113-nek ez és ez az órarendje. Gondolom én.
Neptunban felveszed a tárgyakat, utána átmész az órarend menüpontra és voilà.
A tankör nem tudom mi akar lenni, sosem hallottam még ilyet.
Nem írom bele....Rejtőzködöm. :)
Amúgy az órarend menüpont a Neptunban nem hozott be semmit egyelőre.
De azt hiszem, hogy kb. mindenkinek hasonló az órarend, csak a gyakorlati időpontok térnek el és erre van a kód. Mármint lehet valaki U-65433, akkor reggel 8-ra megy gyakorlatra, de ha átteszi magát Y-9999-re, akkor meg mondjuk másnap 10-kor van neki ugyanaz ami a másiknak előző nap 8-kor.
Én így fejtettem meg. Remélem nem bszok rá.
sajnos a nemzetközi szakirodalom feldolgozása jogos kérés, bár általában angol és német irodalmat is ajánlanak (ha van.)
a gyakorlatok időpontja csoportonként mindig eltérő, az előadásoké nem, az mindenkinek azonos. általában kód alapján a tanrendben rá lehet keresni, elte-ttk-n biztosan, de mivel te rejtőzködsz, mert félsz, isten tudja, hogy mitől, így nemtudom megmondani.
tuti miskolc ott vannak tankörök.. ( ezek ilyen osztályfélék karonként ) itt az órarend
vagy bme kitudja ott is van vmi hasonló
Neptunban megtudod nézni a tankörödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!