Mennyi pont kell ezekbe az iskolákba? (Bp)
(8.oszt.írásbeli)
-Ady Endre
-Hunyadi Mátyás
-Vörösmarty Mihály
-Deák Ferenc
-Weröes Sándor
-Petőfi Sándor
-Kosztolányi Dezső
-Klebelsberg
-Színyei Merse Pál
-Teleki Blanka
Szóóvaal... igen van választék xd (nem találtam, hogy mennyi pontot kell összekaparni ezért kérdezem...)
Nagyon szépen kérem, hogy írjaatook! :)
Nem is fogod megtalálni,mivel nincs ponthatár.Mindig változik,a felvételitől függ(nehéz volt a feladatsor vagy könnyű)
+A kiválasztott szaktól is függ ;) (bizony ám!vannak olyan szakok ahová könnyebb bejutni)
Írd meg aztán lesz valami.Valahova úgy is bekerülsz majd,szóval nem kell rágörcsölni.Próbálj meg nyugodt maradni és ne gondolj arra,hogy ez nagy dolog.
Remélem tudtam adni pár tanácsot és sok sikert :D Ne csináld úgy mint én az ideit ! XDD (holdkóros,reszkető csajt képzelj el,aki még a tollat sem tudja megfogni rendesen xDDDD)
Előző vagyok.
Annyit még hozzátennék,hogy vannak megközelítő pontszámok is.Persze,ha elérés még nem jelenti,hogy biztos,hogy bejutsz,de nagyobb esélyed lesz.
Pl.Radnóti(Szeged):70-80 ponttal bekerülhetsz,de ha ennél feljebb vagy akkor még nagyobb az esélyed.
Rendben!
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!