Mit csináljak, ha megbántam a szakközepet?
Figyelt kérdés
Még nyolcadikban azt hittem, hogy ezt szeretném , de most már mikor gyakorlatra megyünk a rosszullét kerülget. Egyszerűen megutáltam 3 év alatt a szakot. A nyáron kezdtem rágörcsölni erre az egészre, és elkezdtem keresni más szakokat. A programozás fogott meg a legjobban, és a nyáron el is kezdtem tanulni. Viszont utolsó év jön, tavaly matekból 3-as voltam (4-es határán, csak évközben nem igazán tanultam, és évvégén nem tudtam felhúzni, de tudom, hogy menne, ha fektetnék bele energiát), és infóból nem tudom, hogy egy év alatt megtanulnám-e azt, amit tavaly már elkezdték fakultáción (9.-be volt utoljára informatikám). Mit tudok még tenni, ha ezzel akarok tovább menni? Van erre még egyáltalán lehetőség?2017. aug. 25. 10:30
1/1 anonim válasza:
Ha az informatikával akarsz továbbmenni feküdj rá az érettségi tantárgyakra és menj egy informatikával foglalkozó felsőoktatási intézménybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!